Disposem d’una àmplia oferta de productes frescos per satisfer les necessitats de qualsevol client.

Productes ecològics de Lleida
Fruita i verdura ecològica
Productes ecològics de Lleida

FRUITA I VERDURA ECOLÒGICA

Prioritzem sempre el
producte de proximitat i de KM0

És per això que apostem i tenim collites compromeses amb agricultors de la província de Lleida, capital de la fruita dolça d’Europa. Podreu distingir aquests productes amb els adhesius que hem creat per donar-los-hi visibilitat. Tot un segell de confiança i qualitat.

Per poder abastir altres productes que no es produeixen a Lleida també tenim acords amb agricultors d’altres zones productives de Catalunya i Espanya, que per climatologia ens ho fan possible.

Ens adaptem per servir la fruita i la verdura segons les necessitats del client; caixes de fusta o cartó personalitzades amb el producte a granel, o calibrades i confeccionades en alvèols, i també safates de flow pack biodegradable.

LÀCTICS I FORMATGES DE RAMADERIA ECOLÒGICA

Seleccionem les millors granges ecològiques i elaboradors de iogurts, recuits, flams, llet… de cabra, vaca, ovella… per poder satisfer els volers de tots els consumidors.

¿Per què ramaderia ecològica?

  • Perquè els animals de granges ecològiques pasturen en prats a l’aire lliure i mengen pinso 100% ecològic sense antibiòtocs.
  • Perquè es mantenen els temps tradicionals d’elaboració i els productes acabats contenen el mínim d’ingredients possibles.
  • Perquè són granges i processos productius que s’esforçen per reduir l’impacte ambiental.
Làctics i formatge ecològics
Formatge vegà
Formatge ecològic

FORMATGES VEGANS

Sabors imprescindibles pels paladars més exigents.

Fets a base de cigró i oli de coco i amb diferents sabors.

Gallines ecològiques

OUS ECOLÒGICS

Ous de veritat. De gallines criades sense substàncies químiques, il·luminació artificial ni gàbies i que s’alimenten de pinsos ecològics.

El màxim sabor i conservació de nutrients.

Ous ecològics
Peix fumat ecològic
Salmó fumat ecològic

PEIX FUMAT

Selecció dels millors peixos dels Mars gèlids del Nord.

De pesca sostenible, lleugerament fumats i filetejats. Tota una delícia.

embotits ecològics

EMBOTITS

Més Sabor i menys greixos.

Cuixa i Pit de Gall Dindi, Pit de pollastre, Pernil Cuit de Porc i Bacó Fumat. Cuits i fumats de forma artesanal i llescats en còmodes paquets o en peces senceres per a botigues que tinguin embotits al tall.

pernil dolç ecològic
Vedella ecològica
carn de vedella ecològica

CARN DE VEDELLA

En safates per la seva fàcil i ràpida manipulació i tota mena de talls des dels més nobles com entrecot i filet als més quotidians com el bistec i els daus per estofar. També elaborats: botifarra, picada, hamburgueses i mandonguilles.

Tots igual de bons, tots igual de sans.